ایده کیک و کیک تاینی عمده به انواع مختلف آماده سازی غذا اشاره دارد. با همین تعداد، بسته به منطقه، غذاهای مختلفی وجود دارد که می تواند شیرین یا سالاد باشد.
کیک اسفنجی یا بیسکویت می تواند نوعی خمیر اسفنجی باشد که برای تهیه کیک، کیک و تارت استفاده می شود.
این شیرینی ها با مخلوط کردن موادی مانند تخم مرغ، آرد، شیر، کره و شکر و پختن مخلوط در فر درست می شوند. خمیر اصلی اما فقط تخم مرغ، آرد و شکر دارد.
توجه به این نکته ضروری است که تخم مرغ یک ماده ضروری برای تهیه کوکی نیست، چیزی که می توانیم در نسخه گیاهی این خمیر تأیید کنیم.
اگر محصولات مختلف زیادی وجود داشته باشد که بتواند نتیجه مشابهی از نظر بافت و قوام ارائه دهد، تهیه کیک با آب، آرد و شکر، بدون استفاده از هیچ ماده ای با منشأ حیوانی کاملاً امکان پذیر است.
چیزی مشابه با شیر و کره اتفاق می افتد. اگر اعتقاد بر این است که بدون این دو محصول نمی توان به نتایج خوبی در شیرینی پزی دست یافت، غذاهای گیاهی در جایگزینی آنها با جایگزین های گیاهی مانند نوشیدن شیر سویا و روغن زیتون تردیدی ندارند.
یکی از تفاوتهایی که میتوان ابتدا متوجه شد این است که غذاهای گیاهی مطلق سبکتر و راحتتر هضم میشوند، علیرغم اینکه به همان اندازه خوشمزه هستند.
کیک نیز شماره ای است که محصولات نانوایی یا نانوایی را دریافت می کند که در کشورهای دیگر به آن فاکتور می گویند.
در این حالت خمیرهایی هستند که با آرد، چربی، شکر، نمک و مایه خمیر درست میشوند و معمولاً با نوعی شیرینی پر شده یا روی آنها میپوشانند.
مناطقی وجود دارد که کیک یا بیسکویت ها شیرینی های نمکی هستند که با چربی درست می شوند. در کشورهای ریور پلیت معمولاً این بیسکویت ها برای صبحانه یا میان وعده به عنوان همراه برای جفت خوردن مصرف می شود.
Bizcocho در اسپانیا می توانید بیسکویت کفشدوزک، یک بیسکویت خشک و شیرین، دراز شکل، با گوشه های گرد تهیه کنید.