سس فلفل موجب درمان مشکل ریه ی یک بیمار ریوی شد

سس فلفل یک سس غذای ملی آسیای جنوب شرقی است که مواد اصلی آن سس سویا و فلفل سیاه آسیاب شده است.

عطر فلفلی است، طعم تند، شیرین، با طعمی طولانی مدت، رنگ به مواد اضافی بستگی دارد، در غذاهای چینی قهوه ای تیره، تقریبا سیاه است، قوام غلیظ، چسبناک است. طعم نسخه اروپایی اقتباس شده با خامه و کره نرم می شود.

سس فلفل سیاه چگونه درست می شود؟

در کارخانه های مواد غذایی از فلفل سیاه، روغن سبوس برنج، موسیر، سیر، اسید سیتریک، نشاسته ذرت، کنسانتره سویا و آب به عنوان مواد تشکیل دهنده سس استفاده می شود.

مقدار زیادی طعم دهنده، غلیظ کننده، مواد نگهدارنده را معرفی کنید. اجزای اصلی اضافی: سوربات پتاسیم، مونوسدیم گلوتامات، بنزوات سدیم، قند کلر، طعم دهنده ها.

سس فلفل

در کارخانه های کوچک مواد غذایی در چین و هنگ کنگ، ابتدا مواد اولیه را به صورت خشک مخلوط می کنند و سپس سس سویا را اضافه می کنند. پیاز و سیر کم آب می شوند.

محصول میانی وارد دیسپرسر می شود، دستگاهی که می تواند حتی مواد غیر قابل امتزاج را با هم ترکیب کند. این به جلوگیری از لایه برداری بیشتر کمک می کند.

در طول اتصال اجزاء، مواد نگهدارنده و تقویت کننده طعم اضافه می شود. محصولات تمام شده پاستوریزه می شوند و برای بطری گرم و بسته بندی در بطری های شیشه ای ارسال می شوند.

تهیه سس فلفل سیاه در کارخانه های تایلند ساده شده است.

مواد خشک و مایع با هم ترکیب نمی شوند. هر کدام در بسته های فویل بسته بندی شده و در یک بسته بندی مشترک قرار می گیرند. مصرف کننده می تواند خود به وضوح مورد نظر دست یابد.

اگر می خواهید طعم ملایم تری داشته باشید، از کل مخلوط فلفل استفاده نکنید. از چنین محصولی نباید انتظار طبیعی بودن داشته باشید، اما طعم و مزه آن مانند همتای گران قیمت است.