دو روش اصلی برای تهیه کنسانتره میوه بسته بندی از میوه اصلی وجود دارد. آنها بر اساس نوع میوه ای است که استفاده می کنید.
برای میوههایی که از نوع مرطوب تر هستند و به راحتی آب میشوند، به مرحله 1: کنسانتره منجمد بروید.
برای پرتقال، لیمو و غیره برای میوههای سفت که آب میوهشان دردناک است، به مرحله ۲ بروید: کنسانتره میوه جات. مناسب برای انواع توت ها، انار، سیب و گلابی و
مرحله 1: کنسانتره منجمد
روش انجماد بر اساس این واقعیت است که می توان آب میوه را از یخ استخراج کرد. در اینجا نحوه انجام این کار آمده است.
میوه را با هر روشی آب گیری کنید، کنسانتره میوه ایرانی، آبلیمو گیر، با دست، در ظرف مناسب در فریزر آن را فریز کنید. این مرحله ممکن است زمان ببرد.
با یک قیف باریک در بالای آن، ظرف بزرگی بچینید که بتواند تمام کنسانتره کیوی را در خود جای دهد. آب یخ زده را روی آن بریزید.
اجازه دهید آن را در دمای اتاق قرار دهید تا آب آن بیرون بیاید.
وقتی یخ به اندازه کافی شفاف یا سفید شد، تمام است! یخ را بیرون بیاورید و آب غلیظ را برای استفاده بعدی نگه دارید.
در صورت لزوم انجماد یا ذوب را تکرار کنید.
- منابع:
- تبلیغات: